HOGYAN DOLGOZUNK?
 

1. Személyes felmérést készítünk a takarítandó területről, és a megbízó igényeiről, a munkavégzés sajátosságairól. Egyeztetjük hogy mely napszakban (naponta akár többször is) jelenjünk meg a feladatok elvégzésére.

2. Két napon belül árajánlatot adunk át megbízónknak, melyben az árak mellett pontos napi, heti, havi feladatlistát állítunk össze és javaslatokat is megfogalmazunk esetleges takarékossági lehetőségek kiaknázására a munkahelyi higiénia területén. Szolgáltatásaink között megtalálható a ruhatisztítás, szőnyeg takarítás és függönytisztítás.

3. Ajánlatunk elfogadása után szerződésben rögzítjük kötelezettségeinket és lehetőséget biztosítunk megbízónknak, hogy véleményezze az adott területre kihelyezendő alkalmazottunkat. Csak megfelelő szimpátia esetén helyezzünk el munkatársunkat egy új területen.

4. Kihelyezett alaklmazottunk (alaklamzottaink) takarítási munkáját egy csoportvezető ellenőrzi. Ezen kívül havonta kikérjük megbízónk véleményét is munkavégzésünkkel kapcsolatban.

5. Olyan interaktív kapcsolatot építünk ki megbízóinkkal, melynek köszönhtően nem maradnak feltáratlan problémák, könnyed oldott kommunikációval biztosítjuk a zökkenőmentes kapcsolatot és a teljes elégedettséget.

GARANTÁLJUK, hogy 100%-os takarítási munkát fogunk végezni és Ön tökéletesen elégedett lesz szolgáltatásunkkal.

Kérjen online árajánlatot és tekintse meg referenciáinkat!

 

SZÁLLODAI TAKARÍTÁS ÉS HIGIÉNIA

Az olyan forgalmas és nagyobb tömegeket ellátó épületekben, mint a szállodák, szigorú szabályok és előírások határozzák meg a tisztasággal és higiéniával kapcsolatos elvárásokat, hiszen a forgalomnak köszönhetően a fertőzések és egészségügyi kockázatok kialakulásának esélye is igen magas.

Egy szállodán belül számos olyan közös használatú helyiség és tárgy van, amelyek kiemelten veszélyforrást jelenthetnek, ha nincsenek tisztán tartva (p.: fogadók, pihenő helyiségek, recepció, liftek, étkező és szobák). A sűrű használatnak köszönhetően nagyobb eséllyel telepednek meg baktériumok és korokozók a legtöbb felületen, ezért kiemelten indokolt a rendszeres és alapos takarítás a legmegfelelőbb és kifogástalan minőségi takarítószerek használatával.

Ha Ön is szeretné szállodája takarítását profikra bízni, válassza cégünket! Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően kifogástalan tisztaságot varázsolunk az épületbe minden követelménynek eleget téve, ezzel is biztosítva vendégei egészségügyi biztonságát.
 

További információkért és egyéni árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!